Paul Smith Londen

Een aantal mensfiguren in brons zijn deze winter te zien in de Paul Smith exposition space in Mayfair Londen. Daarnaast zijn er schilderijen van diverse kunstenaars en bijzondere designobjecten te bewonderen. De expositie is samengesteld door Emma North van Richeldis Fine Art in Londen.

Biënnale Brabant

Van 11 tot en met 28 november 2021 vindt de jubileumeditie van de Biënnale Brabant plaats in Tilburg. Het is een belevingsexpositie met bijzonder werk van van 40 (inter)nationale kunstenaars.
Een unieke evenement; exclusief, groots en meeslepend.

Liggend Model

Na een eerdere kleinere bronzen versie is de vergroting in Carrara marmer nu klaar. Afmetingen 120 x 35 x 40 cm, sokkel 90 cm hoog. Na afspraak vrijblijvend in mijn atelier te bekijken.Huis-bank

Mijn ontwerp van de Huis-bank is uitgevoerd in Belgisch hardsteen en Adobe hout en heeft een mooie plek gekregen in Heemskerk. De bank is onderdeel van de Bankjesparade. Meer info onder www.bankjesparade.nl

Het landschap in beeld

Is de titel van de nieuwste expositie bij Galerie Delfi Form in Zwolle. Samen met schilderijen van Toon Kuijpers en beelden van Qiangli Liang. Van 11 dec t/m 31 januari 2021 op woensdag t/m zaterdag.


Naarden, the art fair

Is de nieuwe naam voor het Kunst- en Antiekweekend dat al ruim 25 jaar plaats vind in de Grote Kerk van Naarden Vesting. Dit jaar van 23-26 januari, stand nr 3 Galerie Honingen

Galerie DelfiForm

Wederom beelden bij Galerie DelfiForm in Zwolle samen met glaskunst van Richard Price en wandkleden van Marianne Benko. De expositie loopt het einde van het jaar.


Biënnale Brabant

Nieuw werk te zien op de Biënnale Brabant in de Koepelhal, Spoorzone in Tilburg. 3 weken lang is de Koepelhal omgetoverd tot een imposante expositieruimte van 40 internationale kunstenaars

Frilli Galleria Florence

Vanaf dit voorjaar zijn een viertal beelden opgenomen in de contemporary collectie van de bekende Galleria Frilly^i in Florence. Inmiddels hebben twee grote Italiaanse landschappen hun weg naar China gevonden.

ART Breda

Biedt een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden, met de nadruk op hedendaagse kunst. Nieuw werk van mijn hand in de stand van Galerie Honingen t/m 19 mei in Breepark Breda.

Early Birds in Knokke

Officiële opening van de nieuwe Early Birds Art Gallery in Knokke aan de Dumortierlaan. Dat werd gevierd, ook door de kunstenaars Marc Mylemans, Janhendrik Dolsma, Inge Kennis, Reinder Ourensma, Bernard de Wolff, Mark Dedrie en Cis Dedrie.

Art in Nature

Ook dit jaar weer deelname aan de expositie Art in Nature in het sfeervolle kasteel van Schoten, bij Antwerpen. Met beelden van Mark Dedrie en schilderijen van oa. Marc Mylemans, Johnny Beerens, en Hendrik Jan Dolsma. Geopend van 2 – 31 maart, alle weekenden.

Kunst & Antiekweekend

De laatste hand aan de beelden gelegd voor het jaarlijkse Kunst en Antiek weekend in de Grote kerk van Naarden-Vesting. Te zien in de stand van Galerie Honingen van 24 januari t/m 27 januari 2019.

Art & Architecture

Vanaf 28 oktober een nieuwe bijzondere expositie bij Simone Theelen, Gallery Smashing Colors in Goirle i.s.w. met het Textielmuseum in Tilburg. 12 kunstenaars en ontwerpers tonen werk binnen het thema Art & Architecture, tot 9 december.

Sculptuur!

Galerie Honingen organiseert een expositie (20 sept. – 13 okt.) geheel in het teken van sculpturen. Op de beide galerielocaties in het centrum van Gouda worden meer dan 100 sculpturen gepresenteerd van 10 beeldhouwers met een verscheidenheid aan onderwerpen, technieken en materialen.

The Five Elements of Nature

Expositie met werk van een intenationaal gezelschap van 30 kunstenaars.
O.a foto’s van Raymond Rutting en Marco Borsato. In de vernieuwde gallery, arthouse en beeldentuin van Simone Theelen bij de grensovergang bij Goirle/ Poppel.
Van 28 okt. t/m 26 nov.